Få tips til digital kommunikation, markedsføring og content på min blog

Kig forbi min blog Indhold Etc. og få tips til digital kommunikation, markedsføring og produktion af content.

Du finder bloggen på adressen www.indholdetc.dk. Her får du tips, gode råd og inspiration til digital kommunikation, markedsføring og produktion af content. Jeg har især fokus på tips til, hvordan du skaber engagement, rammer dine målgrupper og trækker kunder til.

Jeg stræber efter at få skrevet en-to artikler om ugen. I hver artikel giver jeg konkrete tips og råd, som du umiddelbart selv kan implementere. På sigt planlægger jeg også video-indlæg og evt. podcast og/eller lydartikler.

Følg også bloggen via facebook, linkedin og nyhedsbrev – så får du besked, når der er nyt indhold.

God fornøjelse.

Dbh,
Andreas