Dokumentarfilm & Video


Her finder du et lille udvalg af mit arbejde med produktion af video og dokumentarfilm

Jeg stiftede første gang bekendtskab med håndværket som teenager på skolen MTEK, hvor vi bl.a. lavede lokal-tv og radio. Under min kandidatuddannelse fik jeg dog virkelig mulighed for at gå i dybden med filmhåndværket. Her valgte jeg at specialisere mig i dokumentarfilm som formidlingsmedie og skabte en dokumentarfilm som specialeprojekt. Siden da har jeg arbejdet videre med dokumentarfilm og skabt en række videoer.


Dokumentarfilm

Peter Martensen: Portræt af en kunstner (2017)
En dokumentar portrætfilm om den danske internationale kunstner Peter Martensen. Filmen, som er min debut dokumentarfilm, udgør i øvrigt blot et mindre udsnit af mange timers optagelser, som forhåbentlig bliver til en længere film en dag.

Peter Martensen: The Hat (procesvideo, 2016)
En procesvideo skabt til Det Nationalhistoriske Museums udstilling om den danske kunstner Peter Martensens portrætter. Den låner optagelser fra min dokumentarfilm om kunstneren, men fokuserer rent på maleprocessen, som den detaljeret uddyber. Støttet af Statens Kunstfond.

Peter Martensen dokumentar

En film om Peter Martensen (pilot, 2015)
Mit kandidatspeciale projekt og pilot for min dokumentar portrætfilm om den danske internationale kunstner Peter Martensen.

Video

Keramikfestival 2016 (2016)
Promo video til den internationale Keramikfestival 2016.
Mere information: www.keramikfestival.dk.

Galleri Kbh Kunst (2016)
Promo video til Galleri Kbh Kunst – Øster Søgade 34, København K.
Mere information: www.kbhkunst.dk.