Om

Kommunikatør, indholdsskaber, blogger og skribent

Jeg formidler og fortæller historier, som kommunika­tør, indholdsskaber, blogger og skribent.

Den røde tråd i mit arbejde er en passion for gode historier, en nysgerrighed omkring nye måder at fortælle dem på og en stor lyst til at hjælpe andre med at fortælle deres historie.

Jeg beskæftiger mig med:

Jeg har især erfaring med kommunikation og formidling indenfor bæredygtighed, arkitektur, design, kunst, undervisning, it, sundhed og personlig udvikling.

Når jeg hjælper klienter med at kommunikere og fortælle deres historie er det typisk enkeltpersoner, kunstnere, kreative og mindre virksomheder og organisationer.


Min baggrund

Min introduktion til medier, kommunikation og formidling kom tilbage 90’erne, hvor jeg fik mulighed for at beskæftige mig med produktion af lokal-tv og radio – og sideløbende lærte at bygge hjemmesider i takt med internettets boom i Danmark.

Efter et par år som freelancer kom jeg ind i bureauverdenen, hvor jeg fra start-midt 00’erne arbejdede med reklame, branding, web og grafisk design – og for en tid var partner i et mindre bureau.

Siden da har jeg arbejdet som marketingkoordinator, kommunikationsmedarbejder og selvstændig kommunikationskonsulent, hvor jeg undervejs har beskæftiget mig med digital kommunikation, sociale medier, cms-hjemmesider, e-mail nyhedsbreve, søgemaskineoptimering, tekstforfatning og video.

I de seneste år er jeg også begyndt at blogge og skrive artikler og så har jeg kastet mig ud i produktion af en enkelt dokumentarfilm.


Min tilgang

Mit arbejde har krydset medier, faggrænser og arbejdsformer, men den røde tråd har altid været historiefortælling og informationsformidling – krydret med en stor nysgerrighed og en lyst til at prøve nye platforme og medier.

Det har undervejs givet mig et øje for kommunikation og formidling i et bredt perspektiv, en forståelse for begge sider af bordet, et stort indblik i forskellige kreative og skabende processer, og en entreprenant vinkel – som jeg dagligt trækker på i mit arbejde.

Derfor kommer jeg også altid med en bred tilgang og rådgivning, hvor jeg ser på de mange forskellige muligheder på tværs af medier og platforme, når historier skal fortælles. Er man også på bar bund omkring selve historien, så hjælper jeg også gerne med at finde og formulere den.


Uddannelser

Min uddannelsemæssige baggrund er en cand.mag. i Kultur og Formidling, en bachelor i bl.a. kommunikation, og en lang række kortere uddannelser og kursusforløb indenfor journalistik, skrivekunst, filmvidenskab, video- og radioproduktion, dtp/desktop publishing, digital design, entreprenørskab og iværksætteri.


Organisationer og udmærkelser

Jeg medlem af organisationen UKK – Unge Kunstnere og Kunstformidlere, har været en del af et prisvindende designteam (ICFF, New York), modtaget støtte fra Statens Kunstfond og haft mit filmarbejde udstillet på Det Nationalhistoriske Museum.

CV   Referencer   Anbefalinger