Om

Digital kommunikatør / Blogger

Jeg yder konsulentbistand indenfor digital kommunikation og SEO, skaber indhold og blogger.

Jeg brænder især for at hjælpe mine klienter med at fortælle deres historie og skabe kommunikation, indhold og digitale platforme, der engagerer, når det rette publikum og trækker kunder til.

Jeg kan hjælpe dig med

Lyder det som noget for dig, så tag fat i mig - eller læs mere nedenfor.

Kontakt mig

Min tilgang

Som konsulent arbejder jeg især med enkeltpersoner, selvstændige, iværksættere og mindre virksomheder og organisationer. Typisk er jeg med til at bygge noget op og er ofte indgået i et langt samarbejde bagefter (nogle af mine kunder har været med mig i 14+ år).

I mit arbejde har digitale platforme, godt indhold og søgemaskineoptimering i samspil med et gennemgående fokus på design, branding og storytelling længe været vigtige og effektive værktøjer.

Det har medført markante resultater for dem, jeg har arbejdet for – vel og mærke uden de store traditionelle reklamebudgetter.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde sammen med mig, om min proces, hvem jeg har arbejdet for og leveret til, og få eksempler på mit arbejde og resultaterne af det i form af en række cases.

Min baggrund

Min karriere startede i 90’erne, hvor jeg allerede som teenager begyndte at arbejde med webdesign og it.

Siden da har jeg været medstifter og partner i et web- og designbureau, marketing koordinator for en dansk international møbel- og køkkendesign virksomhed, kommunikationsansvarlig indenfor ngo/non-profit og selvstændig digital kommunikatør og digital designer igennem en årrække.

Undervejs har jeg uddannet mig til cand.mag., bachelor indenfor design, kommunikation og marketing, og taget en lang række kortere uddannelser og kursusforløb indenfor dtp/desktop publishing, digital design, it, journalistik, skrivekunst, filmvidenskab, video- og radioproduktion, entreprenørskab og iværksætteri.

I de seneste år er jeg også begyndt at blogge og skrive artikler, hvor jeg typisk deler ud af min erfaring og faglige indsigt.

Du kan læse mit fulde cv på LinkedIn.

Organisationer og udmærkelser

Jeg har været en del af et prisvindende designteam (ICFF, New York), modtaget støtte fra Statens Kunstfond, haft mit videoarbejde udstillet på Det Nationalhistoriske Museum og er medlem af organisationen UKK.