caret-down caret-up caret-left caret-right

Vi har været overordentlig tilfredse med Andreas' arbejde. Han er meget transparent i alle aftaleforhold og levere hurtigt, selvstændigt og gnidningsfrit det arbejde, vi bestiller. Andreas har en meget stærk forståelse for designprocesser og grafisk formgivning - og tillige et meget konstruktivt og behagelig væsen, der har gjort det til en fornøjelse at samarbejde med ham. Jeg giver derfor Andreas mine varmeste anbefalinger. — Anbefaling.

Christian Mosbæk Johannessen, Assoc. Prof. Syddansk Universitet

Working together with Andreas has been a great pleasure as well as pivotal for the project he was involved in. Andreas was one of the main drivers of optimizing, redesigning and implementing one of our business services, Design:Sparring - a service which has to this day shown great results. Andreas is an intelligent, professional and enthusiastic person, with a strong business experience and team work skills - a person I would very much like to work with again. — LinkedIn.

Jonas Munk, Projektleder Dansk Design Center

Andreas yder en professionel indsats og er altid godt forberedt til vores møder og god til at sætte sig ind i vores firmas situation og vores branche generelt og på den baggrund fremlægge realistiske forslag til nye tiltag og forbedringer, således at vi igangsætter relevante løsninger, der matcher de aktuelle behov. Han har en behagelig, venlig, positiv og imødekommende personlighed med en faglig, idérig og konstruktiv tilgang til tingene. Jeg kan varmt anbefal et samarbejde med Andreas. — Anbefaling.

Lis Fornæs, Leder Fashion Design Akademiet

Andreas Kildegaard er et begavet, vidende og hårdt arbejdende menneske med stor interesse for kunst og kultur. Han har en veludviklet æstetisk sans, og er samtidig meget skarp, når det gælder formidling. Hans sans for, hvad jeg har brug for, når det gælder præsentation og markedsføring af mine værker, har altid været meget præcis - og derfor har hans indsats i mine øjne været helt uvurderlig. Jeg kan på det varmeste anbefale ham som den seriøse og flittige samarbejdspartner, han er. — Anbefaling.

Peter Martensen, Kunstner Peter Martensen

I had the pleasure working with Andreas on a specific marketing project. He is truly a dedicated and a great colleague. He has an extraordinary gift for thinking in concepts and inspire his surroundings with his ideas and energy. I very much appreciated that he has taken the strategy for the project down to an operative level. — LinkedIn.

Pernille Rasch, Projektleder Dansk Design Center

[I] took great pleasure in working with Andreas on a project. Andreas is a person who possesses a broad knowledge on communication in general and IT in particular, and on top of that, he is a great guy to cooperate with. Whoever takes Andreas on board, will not deny it, and I wish Andreas the best of luck in his onwards career. — LinkedIn.

Søren Thøgersen, Forretningsudvikler Hansen Living

Vi har været meget tilfredse med Andreas' indsats. Fra første dag har Andreas varetaget opgaverne med entusiasme og gåpåmod, og har løst problemerne, både når de dukkede op og proaktivt. Andreas er ansvarlig, altid hjælpsom, selvstændig, samtidig med at han har et godt "drive" og godt humør. Vi kan kun give Andreas vores bedste anbefalinger. — Anbefaling.

Anders Fanø, Projektleder Dansk Design Center

Andreas er en iderig. passioneret og glad teamplayer. Andreas har loyalt og konstruktivt samarbejdet med både kolleger og selskabets ledelse - hans tålmodige og venlige sind kombineret med gode kommunikative evner vil blive savnet. Vi giver ham vores varmeste anbefalinger. — Anbefaling.

Vibeke Vollmer, Direktør Hansen Living

Vi har været meget tilfredse med Andreas' arbejde og vores lange samarbejde, som har haft en positiv indvirkning på vores brand og dermed forretning. Et samarbejde med Andreas kan derfor anbefales. — Anbefaling.

Janus Rahr Hjøllund, Indehaver Kiropraktorerne Frederiksberg

Tusind tak for hjælpen med redigering af hjemmesider! Det har været en kæmpe hjælp ift. arbejdet her i Japan. – Respons på undervisning.

Ida Marie Martensen Embassy of Denmark in Japan

Vores samarbejde med Andreas har været givtigt og inspirerende. Andreas er en engageret og overbevisende formidler af design, som forstår at tilpasse sin kommunikation til en konkret målgruppe. Vi kan i allerhøjeste grad anbefale at samarbejde med Andreas. — Anbefaling.

Jette Lykke Jensen, Ass. Prof. Syddansk Universitet

Andreas is a great marketing coodinator and a great no nonsens collegue. — LinkedIn.

Karina Søgaard, Arkitekt Hansen Living

Andreas's film [...] har form af en klassisk kunstnerportrætfilm. [..] Generelt er der tale om et yderst velfungerende kunstnerportræt, der ubesværet formår at binde de mange temaer sammen i en narrativ sammenhæng. Klipning og samspillet mellem det visuelle og det auditive fremstår helstøbt og yderst professionelt. — Udtalelse om dokumentarfilm.

Erik Granly, Assoc. Prof. Syddansk Universitet

Kontakt mig   Referencer