Psst.. Jeg søger nye udfordringer


Mangler du en kommunikatør eller kulturkonsulent med stærk sans for budskaber og målgrupper, der kan skrive tekster, lave video og håndtere hjemmesider og sociale medier?

Jeg søger nye udfordringer som fastansat kommunikationsmedarbejder på enten fuld- eller deltid i københavnsområdet efter nogle år som fuldtids freelancer.

Jeg har skrevet tekster, blogget, håndteret sociale medier, skabt video og dokumentarfilm og udformet kommunikation og design til tryk og skærm.

I de seneste år har jeg især arbejdet med kommunikation og formidling af design, kunst og kulturområdet og derudover fungeret som rådgiver og sparringspartner omkring kommunikation og design.

Læs mere, se mit cv, portfolio og cases

Du kan læse mere om mig under Om + CV.

Hvis du vil se eksempler på mit arbejde, så kig endelig forbi mit portfolio. Her finder du tekster, video, dokumentarfilm, fotografier, grafisk design og digital design i udvalg.

Du kan også finde en række udvalgte projektbeskrivelser under Cases.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Hvis min profil har vækket din interesse, så lad os høres ved – måske over en kop et eller andet? (jeg er bosat i København).

Du kan nå mig via info@andreaskildegaard.dk eller bruge kontaktformularen.

Dbh,
Andreas KildegaardAndreas Kildegaard

Om Andreas Kildegaard

Kommunikatør med speciale i cross-media kommunikation, digitale platforme og branding. Lejlighedsvis blogger og dokumentarist. Jeg har udformet kommunikation og design til tryk og skærm, udviklet koncepter og strategier, forfattet tekster, skabt video og produceret en dokumentarfilm. I de seneste år har jeg især arbejdet med kommunikation og formidling indenfor bæredygtighed, design, kunst, arkitektur og sundhed.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *