Psst.. Jeg søger nye udfordringer


Mangler du en kommunikatør med sans for budskaber og den gode historie, der kan skrive tekster, skabe content og begå sig på digitale platforme?

Jeg har forfattet tekster, blogget, håndteret sociale medier og cms-hjemmesider, skabt video og udformet kommunikation og design til tryk og skærm.

I de seneste år har jeg især arbejdet med kommunikation og formidling indenfor bæredygtighed, design, kunst, arkitektur og sundhed.

Nu kigger jeg efter nye udfordringer med vægt på digital kommunikation og indholdsproduktion, herunder tekstforfatning, webredaktion og cms, håndtering af SoMe og nyhedsbreve, samt videoproduktion.

Læs mere, se mit cv, portfolio og cases

Du kan læse mere om mig under Om + CV.

Hvis du vil se eksempler på mit arbejde, så kig endelig forbi mit portfolio. Her finder du tekster, video, dokumentarfilm, fotografier, grafisk design og digital design i udvalg.

Du kan også finde en række udvalgte projektbeskrivelser under Cases.

Jeg glæder mig til at høre fra dig

Hvis min profil har vækket din interesse, så lad os høres ved – måske over en kop et eller andet? (jeg er bosat i København).

Du kan nå mig via info@andreaskildegaard.dk eller bruge kontaktformularen.

Dbh,
Andreas KildegaardAndreas Kildegaard

Om Andreas Kildegaard

Kommunikatør med speciale i digital kommunikation, content produktion og tekstforfatning, samt blogger og dokumentarist. Jeg har udformet kommunikation og design til tryk og skærm, udviklet koncepter og strategier, forfattet tekster, skabt video og produceret en dokumentarfilm. I de seneste år har jeg især arbejdet med kommunikation og formidling indenfor bæredygtighed, design, kunst, arkitektur og sundhed.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *