Case: Dansk Design Center


DDC - Dansk Design Center

En ny og bedre model for designsparring med virksomheder, samt øget booking af møder

For Dansk Design Center (DDC) løste jeg sig to sammenhængende opgaver omkring optimering af deres hovedydelse kaldet “Design:Sparring”; sparringsmøder med danske virksomheder omkring optimering af designstrategi og brug af design.

En ny og bedre model

For det første nytænkte jeg sparringsmødernes forløb og skabte en ny visuel model for møderne. Begge dele byggede på grundige observationer, interviews med alle interessenter, evalueringer og en markedsundersøgelse.

Målet var – via den nye visuelle model – at gøre ydelsen så interessant og overskuelig som muligt for et kundesegment af travle beslutningstagere, som har brug for hurtigt at kunne afkode budskabet og vurdere om det er tiden og udbyttet værd.

Desuden blev selve forløbet udvidet med flere etaper – herunder en ny og vigtig opfølgning 1-6 måneder efter sparringen

En ny og bedre formidling

Dernæst skabte jeg et nyt område på DDCs hjemmeside til formidling af DesignSparring og søgemaskineoptimerede (SEO) dette. Begge dele skete på baggrund af en grundig søgemaskine- og konkurrentanalyse, som begge viste, at der var et stort og uudnyttet potentiale i forhold til at drive kunder ind via deres søgninger på bl.a. Google.

I den forbindelse tekstforfattede jeg nye tekster, som gjorde formidlingen af DesignSparring mere interessant, tydelig og forståelig, samt inkluderede relevante søgeord. Derudover blev den nye visuelle model for forløbet bragt i spil fra toppen af.

Øget booking af møder

Disse tiltag medførte en markant stigning i antallet af nye bookede møder og ikke mindst bedre DesignSparrings forløb. Begge dele var afgørende succeskriterier, da de indgik i den løbende vurdering af DDC og dets virke – fra ministeriel side – ikke mindst i forhold til budget og resultatkontrakter.

~ ~ ~

Brief

Optimer ydelsen DesignSparring – på baggrund af de nyeste evalueringer – samt formidlingen og markedsføringer deraf, med henblik på væsentligt flere kunder/bookede møder, samt bedre evalueringer.

Opgaver

Hjemmeside, tekstforfatning, søgemaskineoptimering, grafisk design, procesdesign, forretningsudvikling og produktudvikling.

Læs mere

Er du interesseret i flere cases, så kig forbi på siden cases. Se også flere eksempler på grafisk designdigital design og tekstforfatning, samt video og dokumentarfilm under portfolio.

~ ~ ~

Vi har været meget tilfredse med Andreas’ indsats. Fra første dag har Andreas varetaget opgaverne med entusiasme og gåpåmod, og har løst problemerne, både når de dukkede op og proaktivt. Andreas er ansvarlig, altid hjælpsom, selvstændig, samtidig med at han har et godt “drive” og godt humør. Vi kan kun give Andreas vores bedste anbefalinger (Anbefaling).Anders Fanø, Dansk Design Center
Working together with Andreas has been a great pleasure as well as pivotal for the project he was involved in. Andreas was one of the main drivers of optimizing, redesigning and implementing one of our business services, Design:Sparring – a service which has to this day shown great results. Andreas is an intelligent, professional and enthusiastic person, with a strong business experience and team work skills – a person I would very much like to work with again (via LinkedIn).Jonas Munk, Dansk Design Center
I had the pleasure working with Andreas on a specific marketing project. He is truly a dedicated and a great colleague. He has an extraordinary gift for thinking in concepts and inspire his surroundings with his ideas and energy. I very much appreciated that he has taken the strategy for the project down to an operative level (via LinkedIn).Pernille Rasch, Dansk Design Center


Andreas Kildegaard

Om Andreas Kildegaard

Kommunikatør, kulturformidler og blogger. Jeg har skrevet tekster, blogget, skabt video og dokumentarfilm og udformet kommunikation og design til tryk og skærm. I de seneste år har jeg især arbejdet med kommunikation og formidling af design, kunst og kulturområdet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *