Promo video til Kbh Kunst


Jeg har lavet en promo video for Galleri Kbh Kunst. I videoen møder vi galleriets ejer Helle Borre, ser udvalgte værker og overværer to af galleriets kunstnere i arbejde, samt et af galleriets mange festlige ferniseringer.

Kig forbi galleriet på Øster Søgade 34 i København eller www.kbhkunst.dk.  Videoen kan ses herunder:Andreas Kildegaard

Om Andreas Kildegaard

Kommunikatør med speciale i digital kommunikation, content produktion og tekstforfatning, samt blogger og dokumentarist. Jeg har udformet kommunikation og design til tryk og skærm, udviklet koncepter og strategier, forfattet tekster, skabt video og produceret en dokumentarfilm. I de seneste år har jeg især arbejdet med kommunikation og formidling indenfor bæredygtighed, design, kunst, arkitektur og sundhed.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *