Promo video til Keramikfestival 2016


Jeg har lavet en kort promo video for dette års internationale Keramikfestival 2016, som finder sted d. 13. juli 2016. Videoen fik en dejlig afslappet (havne) stemning ledsaget af lidt god jazz-musik.

Besøg keramikfestival.dk for mere information. Videoen kan ses herunder:Andreas Kildegaard

Om Andreas Kildegaard

Kommunikatør med speciale i digital kommunikation, content produktion og tekstforfatning, samt blogger og dokumentarist. Jeg har udformet kommunikation og design til tryk og skærm, udviklet koncepter og strategier, forfattet tekster, skabt video og produceret en dokumentarfilm. I de seneste år har jeg især arbejdet med kommunikation og formidling indenfor bæredygtighed, design, kunst, arkitektur og sundhed.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *