Kreativ sparring


Kreativ sparring omkring kreativitet, kreative projekter og processer

Ved Andreas Kildegaard, cand.mag., formidler, kommunikatør og designer, med bred erfaring indenfor de kreative, visuelle og kunstneriske fag.

Jeg kan tilbyde sparring omkring kreativitet, kreative og kunstneriske projekter og processer. Typisk som en-til-en samtaler eller arbejdsmøder. Måske sidder du fast i et projekt, en opgave, har personlige kreative udfordringer, eller mangler input eller feedback. Jeg kender selv processen og livet som kreativ og kan komme med et par friske øjne.

Vi kan mødes hos mig, ude, hos dig (Kbh.) eller tale sammen via skype. Om nødvendigt, så kan jeg selvfølgelig også løse konkrete kommunikations- og formidlingsopgaver i forlængelse af et eller flere møder.

 

Eksempler på kreativ sparring

  • Kreativ sparring, input og feedback
  • Idégenerering og brainstorming
  • Redigering, redaktion og kuratering
  • Strukturering af opgaver og projekter
  • Formulering af koncepter, pitches, projektbeskrivelser eller funding
  • Samtale omkring det kreative liv, processen, personlige udfordringer o.lign.
  • Rådgivning omkring kommunikation og formidling, samt løsning af konkrete opgaver

 

Tværfaglig og holistisk tilgang

Jeg har lang erfaring med projekter og processer, store som små, indenfor de kreative og kunstneriske fag.

Gennem årene er det kun blevet mere og mere tydeligt for mig, at den kreative og skabende proces i grove træk er en og samme, om jeg så har arbejdet med grafisk design, digital design, skrivekunst, video, radio, kulturformidling, kommunikation mv.

Jeg har tillige arbejdet i flere forskellige roller. Som ene-mand, medlem af et team og projektleder. Som freelancer, selvstændig med eget firma og fastansat. Indenfor design-, arkitektur-, kunst-, og kulturområdet.

Derfor går jeg altid til projekter med en tværfaglig og holistisk tankegang og anskuer dem fra flere forskellige vinkler; kunstens, teknikkens, kommunikationens og økonomiens – og søger efter det sted, hvor de alle kan mødes og gå op i en højere enhed; som et totaldesign eller gesamtkunstwerk.

 

Betaling og priser

Vi afregner efter hvert møde via mobilepay (faktura e-mailes). Større og længerevarende projekter, samt konkrete opgaver, afregnes på faktura. Jeg afregner i påbegyndte timer á kr. 600 ex. moms (750 inkl. moms). Jeg kan desuden tilbyde et forudbetalt klippekort til møder med 10% i rabat. Er mødet udenfor København, så vil transporten også skulle beregnes. Kontakt mig for nærmere detaljer, tilbud og priser.

Kontakt mig

T: 4263 8062
M: info@andreaskildegaard.dk
Skriv via kontaktformularen »

 

Jeg arbejder med

 

Projekter og referencer