Kreativ rådgivning


Kreativ rådgivning omkring kommunikation, formidling og storytelling

Ved Andreas Kildegaard, cand.mag., formidler, kommunikatør og designer, med bred erfaring indenfor de kreative, visuelle og kunstneriske fag.

Jeg kan tilbyde rådgivning, konsulentbistand og løsning af konkrete opgaver omkring kommunikation, formidling og storytelling.

Eksempler på kreativ rådgivning

  • Idégenerering og brainstorming
  • Definition af publikum og målgrupper
  • Valg af medier og platforme
  • Konceptudvikling
  • Kommunikationsplatforme og social medier
  • Branding og storytelling
  • Strategisk brug af design og optimering af design
  • Uvildig rådgivning ifm. valg af leverandører og indkøb af kommunikationsydelser
  • Udformning af analyser og anbefalinger i rapportform mm.
  • Løsning af konkrete opgaver i forlængelse af et eller flere møder

Et typisk rådgivningsforløb

Et typisk rådgivningsforløb vil starte med et møde, hvorefter jeg laver en eller flere analyser, som derpå samles i en rapport med findings og anbefalinger. I forlængelse deraf, har jeg desuden ofte fået til opgave at udføre og implementere de konkrete anbefalinger.

Tværfaglig og holistisk tilgang

Jeg har lang erfaring med kommunikation, storytelling og formidling, herunder grafisk design, digital design, video, tekstforfatning og opbygning af kommunikationsstrategier og kommunikationsplatforme. I dag arbejder jeg især med formidling og kommunikation af design, kunst og kulturområdet.

Jeg har tillige arbejdet i flere forskellige roller. Som ene-mand, medlem af et team og projektleder. Som freelancer, selvstændig med eget firma og fastansat. Indenfor design-, arkitektur-, kunst-, og kulturområdet.

Derfor går jeg altid til projekter med en tværfaglig og holistisk tankegang og anskuer dem fra flere forskellige vinkler; kunstens, teknikkens, kommunikationens og økonomiens – og søger efter det sted, hvor de alle kan mødes og gå op i en højere enhed; som et totaldesign eller gesamtkunstwerk.

Betaling og priser

Vi afregner efter hvert møde via mobilepay (faktura e-mailes). Større og længerevarende projekter, samt konkrete opgaver, afregnes på faktura. Jeg arbejder i påbegyndte timer á kr. 600 ex. moms (750 inkl. moms). Jeg kan desuden tilbyde et forudbetalt klippekort til møder med 10% i rabat. Er mødet udenfor København, så vil transporten også skulle beregnes. En rapport med analyse og anbefalinger vil typiske starte på kr. 3.600 ex. moms. Kontakt mig for nærmere detaljer, tilbud og priser.

Kontakt mig

T: 4263 8062
M: info@andreaskildegaard.dk
Skriv via kontaktformularen »

 

Jeg arbejder med

 

Projekter og referencer