Formidling og kommunikation


Jeg formidler, kommunikerer og markedsfører på tværs af medier og platforme

Jeg arbejder især med formidling, kommunikation og markedsføring af design, kunst og kulturområdet. Læs mere om hvad jeg kan tilbyde, min proces og unikke tilgang nedenfor.

 

Kulturformidling

Jeg formidler design, kunst og kultur på tværs af medier og platforme.

 • Formidling via video, dokumentarfilm og digitale platforme.
 • Tekster om bl.a. designhistorie, designpolitik, kunsthistorie, kulturhistorie, oplevelsesøkonomi, deltagelse/participation, video, medier, dokumentarfilm og kulturformidling.
 • Oplæg og gæsteforelæsninger.
 • Rådgivning, kommunikationsløsninger og -platforme.

Se eksempler på mit arbejde under portfolio, se mine referencer, anbefalinger og læs mere om foredrag.

 

Kommunikation og design

Jeg udformer kommunikation, design og markedsføring på tværs af medier og platforme, og rådgiver derom.

 • Kommunikationstekster.
 • Digital design, digitale platforme og sociale medier.
 • Markedsføring og branding.
 • Grafisk design og tryksager.
 • Promo/reklame-video.
 • Kommunikationsplatforme, helhedsløsninger og kommunikationsstrategier.

Se eksempler på mit arbejde under grafisk design og digital design, samt film og video. Læs mere om kreativ rådgivning.

 

Tekstforfatning

 • Tekster bl.a. om design, kunst og kultur.
 • Tekster til kommunikation fx til hjemmesider og events.
 • Projektansøgninger, projektbeskrivelser og rapporter.
 • Tekster til akademisk sammenhæng.
 • Tekstredaktion og korrektur.

Se eksempler på mit arbejde under portfolio, se mine referencer og anbefalinger.

 

Video og dokumentarfilm

Jeg fortæller historier og skaber levende billeder til kommunikation og formidling.

 • Videoportrætter.
 • Dokumentarfilm.
 • Webvideo til hjemmesider og sociale medier.

Jeg arbejder fra idé over produktion til færdig video/film. Typisk arbejder jeg som et "one-man band" på videoprojekter, men skal der mere til, så trækker jeg på mit netværk af film, tv og animations-folk. Se eksempler på mit arbejde under Film og Video.

Se eksempler på mit arbejde under portfolio, se mine referencer og anbefalinger.

 

Min proces og unikke tilgang

Min proces starter typisk med et brief, en historie eller et budskab. Når først dette og publikum er fastslået, så kan man begynde at kigge på det - eller de - bedste medier og platforme til at fortælle historien igennem, hvorefter indhold, udtryk og form skabes.

Da jeg siden 1997 har jeg arbejdet med både kulturformidling, dokumentarfilm, video, radio, kommunikation, grafisk design, digital design, tekstforfatning, digitale medier, iværksætteri og entreprenørskab, har jeg en unik tilgang til mit arbejde.

Netop med udgangspunkt i mine brede og mangeårige erfaringer med kommunikation og formidling, tænker jeg altid i helhedsløsninger, når jeg skal kommunikere eller formidle noget. Det hele skal hænge sammen, understøtte en større fortælling og tænkes på tværs af medier og fagområder. Min bredde og tværfaglighed er min klare force.

 

Skal du have formidlet eller kommunikeret noget?

Så kontakt mig for nærmere detaljer, tilbud og priser. Ved større projekter, som benytter flere medier eller platforme, kan vi altid finde en pakkepris.

Kontakt mig

T: 4263 8062
M: info@andreaskildegaard.dk
Skriv via kontaktformularen »

 

Jeg arbejder med

 

Arbejde og projekter