Kommunikationsløsning og ID til StudioMetropolis


Jeg har udformet en samlet digital kommunikationsløsning til kollektivet StudioMetropolis. Sideløbende arbejder jeg på en komplet visuel identiet til dem, hvilket bl.a. den nye hjemmeside giver en forsmag på.

StudioMetropolis beskriver sig selv som “et møde mellem arkitektur, design og kunst, i en søgen efter et fælles udtryk”. Det er et kreativt kollektiv, som både skaber, producerer, forsker og formidler. StudioMetropolis er desuden på en og samme tid tegnestue, værksted og atelier.

Hjemmesiden er første fase i en større plan for StudioMetropolis. Næste fase byder på en visuel identitet og papirlinje, hvorefter en række videoer skal produceres om kollektivet, deres projekter og designprodukter. Sideløbende arbejdes der med en samlet plan og platform for kommunikation, herunder brug af sociale medier. Jeg har tillige leveret tekster og fotografier.

Besøg kollektivet og se den nye hjemmeside på www.studiometropolis.dk – og den nye facebookside her.

StudioMetropolis, hjemmeside
Del og like:

Andreas Kildegaard

Om Andreas Kildegaard

Jeg er cand.mag., kulturformidler, rådgiver og foredragsholder. Mine foredrag fokuserer på design, kultur, kreativitet og teknologi.Jeg fungerer desuden som rådgiver og sparringspartner omkring kommunikation, formidling, kreativitet og kreative projekter.Siden 1997 har jeg arbejdet med kulturformidling, dokumentarfilm, video, radio, kommunikation, grafisk design, digital design og tekstforfatning.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *